FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo reagerer etter å ha brent en sjanse mot nyopprykkede Sporting Gijon i går. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
FRUSTRERT: Cristiano Ronaldo reagerer etter å ha brent en sjanse mot nyopprykkede Sporting Gijon i går. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPAVis mer

Real Madrid har scoret i under halvpartene av kampene under Benitez: - Bekymringsfullt

Ingen drømmestart på sesongen.

(Dagbladet): Real Madrid åpnet sesongen mot nyopprykkede Sporting Gijon i går. Den kampen endte 0-0 - et resultat som er intet annet enn sjokkerende.

Etter at Rafael Benitez tok over treneransvaret i klubben i sommer, har Real Madrid bare klart å score mål i fire av ni kamper. Altså under halvparten.

Ikke akkurat noen drømmestart.

For selv om spydspissen Karim Benzema er ute med skade, skal stjernespillere som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og James Rodríguez være mer enn kapable å finne fram til nettmaskene.

Storavisa Marca betegner det som «bekymringsfullt».

Benitez pekte overfor dem på at det var mangelen på presisjon som felte «Los Blancos» i sesongens første ligakamp.

- Første halvdel var ikke bra i det hele tatt. Vi mistet ballen, men da vi tok kontroll over kampen, klarte vi ikke å sette de få sjansene vi hadde. Det er vanskelig å vinne noe som helst sted om dagen, bedyret kaptein Sergio Ramos overfor Marca.

- Alt annet enn seier er dårlig. Vi burde ikke ta noe fra motstanderen, da, de spilte veldig bra. Vi hadde kontroll på kampen i andre omgang, men klarte ikke å utnytte sjansene vi skapte.