Real Madrid hasteinnkaller til pressekonferanse. Hva nå, Benitez?

Spanjolens fremtid tema i kveld.

(Dagbladet): Real Madrid hasteinnkaller til pressekonferanse på Santiago Bernabeu 19.30 i kveld. Det er ikke kjent hva som vil komme fram der, men det skjer bare to dager etter det forsmedelige tapet mot rival La Liga-rival Barcelona (0-4-tap). Et tap som ble omtalt som «skammens kveld».

Klubben melder at Real Madrid-president Florentino Perez vil holde pressekonferansen umiddelbart etter kveldens styremøte.

Ifølge spanske Marca vil blant annet fremtiden til manager Rafael Benitez være tema.

I trøbbel? Det har begynt å brenne rundt føttene til manager Rafael Benitez, og det spekuleres i om spanjolen nå er ferdig i klubben. Det er også ting som tyder på at Benitez ikke har alle stjernespillernes tillit.

Spania-ekspert Petter Veland deltok på Dagbladets «Morgenmøtet» i dag.

- Siste nytt fra Madrid nå er at styret i klubben kommer til, enten på pressekonferanse eller pressemelding, å gi sin fulle støtte til Rafael Benitez, sier Veland.

- Litt flåsete sagt er det det som er det siste som skjer før en trener får fyken.

Eks-managere som Carlo Ancelotti og Jose Mourinho har tidligere blitt fredet av Perez, for så å miste jobben seinere.

Misfornøyde spillere Det har tidligere kommet rapporter om misnøye i spillergruppa til Real Madrid. Ifølge den italienske avisa Gazzetta dello Sport skal Cristiano Ronaldo ha stilt klubbens ledelse et ultimatum

- Benitez eller meg.

Etter lørdagens fadese mot Barcelona gikk Real Madrid-spilleren Ramos ut og ba fansen om unnskyldning. Han hevder derimot at spillerne fremdeles har tillit til treneren, og at samholdet er nøkkelen til å komme seg ut av krisen.

Inferno - Det blir et inferno der alle drar opp hverandre og situasjonen blir gjort større og mer svart/hvitt enn den egentlig er, sier Petter Veland om situasjonen i Real Madrid.

Perez har allerede blitt kritisert for å sparke Carlo Ancelotti, en manager som var svært godt likt av spillergruppa og media.

- Det kom inn en som egentlig ingen ville ha, i Benitez. Han startet skjevt. Han startet på feil bein, for å være ærlig. Spill og resultater har ikke vært som forventet. Når da 0-4 kommer på toppen av det hele så blir det inferno. Det blir noe som vi i Norge ikke klarer å sette oss inn i, fordi 0-4 mot Barcelona, ja, det er stygt, men det skal egentlig ikke være nok til at en trener skal måtte gå allerede i november, sier Veland.

I kveld får vi svaret på om Benitez er fredet inntil videre.