Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid i flydrama

Real Madrid-spillerne var i sjokk da flyet som skulle frakte fotballstjernene til Tyskland mistet kabintrykket og falt fra 11 000 til 5000 fot på kort tid. Flere spillere fikk panikk. Verst var det for forsvarer Ivan Helguera som har flyskrekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid var på vei til bortekampen i Champions League mot Bayer Leverkusen da episoden skjedde. Trykket i kabinen sank og Iberia-flyet mistet 6000 fots høyde. Det var et fly av typen Boeing 757 som fraktet laget til Tyskland.

Ifølge nettstedet Onefootball ropte flere av Real Madrid-spillerne i panikk. Verst var situasjonen for Real Madrid-forsvarer Ivan Helguera som har flyskrekk. Helguera fikk panikk og måtte ifølge nettstedet holdes nede av lagkameratene. Resten av flyturen måtte Helguera tilbringe ved siden av piloten.

Real Madrid-legenden Alfredo di Stefano var også med i flyet. Di Stefano skal ha vært blek i ansiktet da han gikk av flyet.

Klubbens sportsdirektør Jorge Valdano skulle også ha vært med flyet. Ifølge klubbpresident Florentino Pérez har Valdano valgt å reise til Tyskland på annen måte enn ved å fly.

Real Madrid møter Bayer Leverkusen i Champions League i morgen.

FIKK PANIKK: Ivan Helguera var en av flere Real-spillere som fikk panikk da flyet styrtet flere tusen meter på kort tid.