Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid kan bli kastet ut av cup etter kjempetabbe

Kan ha brukt spiller som ikke var spilleberettiget.

JUBEL: Real Madrid-spillerne jubler på stillingen 1-0. Det de ikke vet er at målscoreren sannsynligvis aldri skulle spilt kampen. Foro:  EPA/RAMON RIOS/NTB Scanpix
JUBEL: Real Madrid-spillerne jubler på stillingen 1-0. Det de ikke vet er at målscoreren sannsynligvis aldri skulle spilt kampen. Foro: EPA/RAMON RIOS/NTB Scanpix Vis mer

• Cadiz - Real Madrid 1-3 (0-1)

(Dagbladet): Denis Cheryshev ga Real Madrid ledelsen mot Cadiz i Copa Del Rey i kveld. Scoringen var kampen eneste til hvilen.

Men nå kan det vise seg at Real Madrid har gjort en skikkelig tabbe. For rapporter i Spania tyder på at målscorer Cherysev aldri skulle spilt kveldens cupkamp.

Russeren skal nemlig ha pådratt seg tre gule kort i turneringen da han var utlånt til Villarreal forrige sesong, og skulle derfor vært suspendert.

Hjemmefansen til Cadiz sang at Real Madrid-manager Rafael Benitez måtte sjekke sosiale medier etter at rapportene begynte å komme. Etter 45 sekunder av andre omgang ble 24-åringen byttet ut.

Nå risikerer Real Madrid å bli diskvalifisert, melder spanske AS. Cadiz har fram til 14.00 lokal tid i morgen på å komme med en klage.

I 2015 ble Osasuna diskvalifisert i en liknende episode da de spilte mot Mirandés i samme turnering.

Cadiz har ifølge Canal+ uttalt at de vil klage dersom noe ulovlig har skjedd.

Barcelona-spiller Gerard Pique har ikke mye til overs for rivalen Real Madrid. I høyremargen kan du se hva han la ut på Twitter da nyheten ble kjent.

Det er fortsatt ikke bekreftet om Denis Cheryshev skulle stått over kampen. Isco har forøvrig scoret to mål i kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling