KOMMER MED GODFØLELSEN: Nuri Sahin har så vidt fullført gullfeiringen med Borussia før han nå reiser til Real Madrid.Foto: SCANPIX/EPA/FRISO GENTSCH
KOMMER MED GODFØLELSEN: Nuri Sahin har så vidt fullført gullfeiringen med Borussia før han nå reiser til Real Madrid.Foto: SCANPIX/EPA/FRISO GENTSCHVis mer

Real Madrid kjøper Borussias stortalent

Nuri Sahin (22) hentes som nybakt tysk ligamester.

(Dagbladet): 22-årige Nuri Sahin forlater Borussia Dortmund og har skrevet en seksårskontrakt med Real Madrid, bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Tysk-tyrkiske Sahin har nettopp hjulpet Borussia til ligamesterskap, før han nå skal fortsette livet under José Mourinho på Santiago Bernabeu.

- Jeg er veldig stolt over å ha tatt dette steget. Det var en vanskelig avgjørelse å ta. Jeg kommer til å savne Dortmund, sier midtbanespilleren, ifølge NTB.

Siden han ble den yngste spilleren til å debutere og score i Bundesliga som 16-åring, har Sahin blitt regnet som et av Europas største midtbanetalenter.

Han har allerede hatt suksess på det tyrkiske landslaget.

Sahin har 135 kamper og 13 scoringer for Borussia Dortmund. Denne sesongen står han med seks mål og åtte målgivende pasninger.

Ifølge tyske medier koster unggutten Real i underkant av 80 millioner kroner.