Real Madrid kjøper Heinze og Robben

Klar i dag.

(Dagbladet.no): Gabriel Heinze går fra Manchester United til Real Madrid, melder både Manchster United og Real Madrid i kveld. Heinze vil i løpet av kort tid skrive under på en fireårskontrakt med de regjerende seriemesterene i La Liga.

Argentineren har vært innblandet i en overgangssaga av de sjeldne sommer, etter at United nektet 29-åringen og gå til erkerival Liverpool.

Den spanske hovedstadsklubben betaler knappe 100 millioner kroner for den tøffe forsvarsspilleren, melder spanske medier.

Heinze er den sjuende nye spilleren i Real Madrid etter at Fabio Capello måtte forlate hovedstadsklubben.

Chelsea bekrefter i dag at klubben er enig med Real Madrid om en overgang for Arjen Robben. Bare legesjekken og den personlige kontrakten gjenstår før nederlenderen kan kle seg i hvitt.

TIL MADRID: I Real kommer Gabriel Heinze til noe som likner en argentinsk koloni. Javier Saviola er en av landsmennene som nå blir lagkamerat med tøffingen. Foto: REUTERS
TIL MADRID: I Real kommer Gabriel Heinze til noe som likner en argentinsk koloni. Javier Saviola er en av landsmennene som nå blir lagkamerat med tøffingen. Foto: REUTERS Vis mer