Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid klare for finale

Real Madrid er klare for finalen i Champions League etter 3-2 sammenlagt over Bayern Munchen. I Premier League endte oppgjøret Arsenal-Sheffield Wednesday uavgjort 3-3. Dagbladet :på nettet fulgte begge oppgjørene direkte

Kveldens semifinale i Champions league endte med 2-1 seier til Bayern Munchen. Det var imidlertid to mål for lite til å sikre avansement ettersom Real Madrid vant 2-0 i første møte. Dermed blir det hel-spansk møte i finalen da den andre semifinalen spilles mellom Valencia og Barcelona.

I Premier League er Sheffield Wednesday klare for nedrykk etter at Petter Rudis klubb kastet bort en 3-1 ledelse borte mot Arsenal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling