Real Madrid la ut årets lagbilde. Det var bare ett problem

Brukte Barcelonas pokal.

AI,AI,AI:  Real Madrid-spillerne poserte med «Barcelonas» pokal da de på søndag viste fram årets lagbilde i sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix / Real Madrid
AI,AI,AI: Real Madrid-spillerne poserte med «Barcelonas» pokal da de på søndag viste fram årets lagbilde i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix / Real Madrid Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Det er ingen tvil om at pokalpusserne i Madrid har en voksen oppgave. Klubben har en lang historie med å hamstre pokaler og å vise dem fram til den enorme fanbasen etterpå.

Men på årets lagbilde - som klubben delte på sosiale medier  på søndag - har det sneket seg inn en smått pinlig tabbe.

Rivalens pokal Real Madrid starter årets sesong som regjerende mestere i både klubb-VM og supercupen, etter å ha lagt bak seg en skuffende sesong (for dem å være), som til slutt endte med at Carlo Ancelotti fikk sparken.

Men da Barcelona slo Sevilla 11.august i år - tok de over retten til å skryte av pokalen og kalle seg regjerende mester i supercupen.

Det er helt normalt for storklubbene å vise fram de blankpolerte trofeene under fotograferingen. Derimot er det langt fra normalen å vise fram erkerivalene, men det greide altså Real Madrid i år.

God start Det har murret litt i sesongoppkjøringen i år, men Real Madrid har hatt en god start på sesongen. Anført av en briljant Cristiano Ronaldo, som har scoret ni mål på fem kamper, står de med ti poeng på fire kamper i La Liga og en seier på ett forsøk i CL.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.