Real Madrid-legende (86) gifter seg med 36-åring

- Jeg er forelsket, sier Alfredo Di Stefano.

 INVITERT?:  Real Madrid-legenden Alfredo Di Stefano delte i 2011 ut trofeet for årets trener til Jose Mourinho. Nå spørs det om ikke portugiseren må på med finstasen til 86-åringens bryllup. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / NTB Scanpix
INVITERT?: Real Madrid-legenden Alfredo Di Stefano delte i 2011 ut trofeet for årets trener til Jose Mourinho. Nå spørs det om ikke portugiseren må på med finstasen til 86-åringens bryllup. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / NTB ScanpixVis mer

Den tidligere Real Madrid-stjernen Alfredo Di Stefano, som fyller 87 år i juli, skal gifte seg med 50 år yngre Gina (36).

Di Stefano regnes som en av de beste spillerne gjennom tidene.

At han fortsatt har livsglede, viser det forestående bryllupet med den costaricanske kvinnen. Bryllupet skal stå om et par ukers tid.

- Jeg er forelsket, og jeg gifter meg med Gina. Selv om jeg er 86 år, har jeg et hjerte som fortsatt er ungt, sier Di Stefano.

Di Stefanos helse har skrantet de senere årene, og han sees ofte på offentlige steder i en rullestol.

I sin aktive karriere var Di Stefano kjent som «Den blonde pil» på grunn av sin hårfarge og hurtighet på banen.

Han kom til Real Madrid i 1953 og førte dem til fem strake seirer i serievinnercupen fra 1956 til 1960. Di Stefano scoret i samtlige fem finaler.

(NTB)