Real Madrid-legende i koma etter hjerteinfarkt

- Det er veldig trist.

I KOMA:  Alfredo di Stefano. Foto: NTB Scanpix
I KOMA: Alfredo di Stefano. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-legenden Alfredo di Stefano (88) ligger i koma etter at han fikk et hjerteinfarkt lørdag.

 Ifølge avisen El Pais var Di Stefano ute på middag med familien i nærheten av Real Madrids stadion Santiago Bernabéu. Ambulansepersonell kjempet i nesten 20 minutter for å få 88-åringens hjerte i gang igjen før han ble fraktet til sykehus.

Tilstanden hans blir beskrevet som alvorlig, men stabil. Di Stefano er blitt innlagt for lignende tilfeller sju ganger tidligere. I 2005 måtte han gjennom et omfattende inngrep etter et hjerteinfarkt.

Ærespresident Di Stefano regnes som en av Real Madrids største spillere gjennom tidene. Han spilte for klubben i perioden 1953-1964 og var med på å vinne europacupen fem ganger.

Han er ærespresident i Real Madrid. Klubbpresident Florentino Pérez har besøkt Di Stefano på sykehuset.

Den tidligere angriperen fylte 88 år fredag. Han ble født i Buenos Aires i Argentina i 1926 og spilte for tre landslag (Argentina, Colombia og Spania) i løpet av karrieren.

Ønsker god bedring Argentina-spilleren Gonzalo Higuaín, som ble matchvinner i VM-kvartfinalen mot Belgia lørdag, håper Di Stefano blir fort frisk.

- Han sto meg alltid nær i Real Madrid. Jeg har stor respekt for ham, og det er veldig trist å høre dette. Jeg håper han blir frisk, sa Higuain etter 1-0-kampen mot Belgia.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer