<strong>SNUDDE:</strong> Real Madrid hadde ikke avgitt poeng siden september, men borte mot Valencia kom til slutt nedturen. Storklubben tapte 1-2 på Mestalla søndag. Foto: REUTERS / Stringer / NTB Scanpix
SNUDDE: Real Madrid hadde ikke avgitt poeng siden september, men borte mot Valencia kom til slutt nedturen. Storklubben tapte 1-2 på Mestalla søndag. Foto: REUTERS / Stringer / NTB Scanpix Vis mer

Real Madrid måtte gi tapt etter 22 strake seire

Valencia snudde kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid hadde ikke avgitt poeng siden september, men borte mot Valencia kom til slutt nedturen. Storklubben tapte 1-2 på Mestalla søndag.

Dermed stoppet Reals imponerende rekke på 22 strake seirer i ulike turneringer.

Forrige gang hovedstadslaget ikke plukket med seg en trepoenger, var i derbytapet mot Atlético 13. september.

I Valencia fikk gjestene en perfekt start. Etter 14 minutter omsatte Cristiano Ronaldo et straffespark til 1-0. Álvaro Negredo ble straffet for hands i feltet.

Heldig og god Men formsterke Valencia lot seg ikke skremme av den dårlige starten mot Real Madrids voldsomme seiersmaskin. For kort tid før pause skjøt Andre Gomes ballen i stolpen. Det var en forvarsel på det som skulle komme i annen omgang.

Riktig nok måtte Valencia ha litt tur for å utligne toppoppgjøret i det 52. minutt. Antonio Barragan satte ballen via hælen til Pepe og forbi en forfjamset Iker Casillas i Real-målet.

Nicolas Otamendis vinnermål etter 65 minutter var derimot av det klokkerene slaget. Etter et hjørnespark hoppet argentineren høyere enn sin oppasser Sergio Ramos og headet ballen i nettmaskene.

Tett i toppen Real Madrid hadde nok sjanser til minst å få med seg ett poeng hjem fra Mestalla, men det ville seg ikke for Ronaldo og co. Tapet betyr at Real topper La Liga med 39 poeng, men både Barcelona og byrival Atlético er bare poenget bak.

Senere søndag har Barcelona muligheten til å ta over serieledelsen. Katalanerne møter Real Sociedad på bortebane.

Valencia ligger på fjerdeplass med sine 34 poeng.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer