Real Madrid med full kontroll tross dårlig start. Gullhåpet lever

Hernandez scoret to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Celta Vigo - Real Madrid 2-4

(Dagbladet): Barcelona leder La Liga to poeng foran Real Madrid. Derfor blir ethvert poengtap dyrt for det spanske hovedstadslaget, og det handlet om å unngå det mot Celta Vigo i kveld.

Celta Vigo tok ledelsen etter få minutters spill, men Real Madrid slapp med skrekken og slo tilbake og vant 4-2.

Feiret sammen Nolito sende Celta Vigo i ledelsen etter bare åtte minutter. Han skjøt mellom beina på Ramos og til siden for Casillas som ikke rakk å reagere. Men det gikk ikke mer enn fem minutter før Real Madrid svarte. Et vakkert angrep, der ballen havnet hos Toni Kroos som dunket ballen i nettet.

<strong>SCORET TO:</strong> Javier Hernandez viste seg tilliten verdig og scoret to mål mot Celta Vigo i kveld. Mens målfeiringa i midtuka skapte reaksjoner, var det ikke noe spesielt ved kveldens. Hernandez og Cristiano Ronaldo feiret sammen. Foto: REUTERS/Miguel Vidal
SCORET TO: Javier Hernandez viste seg tilliten verdig og scoret to mål mot Celta Vigo i kveld. Mens målfeiringa i midtuka skapte reaksjoner, var det ikke noe spesielt ved kveldens. Hernandez og Cristiano Ronaldo feiret sammen. Foto: REUTERS/Miguel Vidal Vis mer

Javier Hernandez, som ble helt da han scoret målet som var avgjørende for avansement i Champions League for Real Madrids del, fikk en plass i startoppstillingen i kveld. Den muligheten grep han med begge hender. Før halvtimen var spilt sendte han det spanske hovedstadslaget i føringen. 2-1.

Måten Real Madrid-spillerne feiret på skapte store reaksjoner på onsdag, da Cristiano Ronaldo feiret som om han hadde scoret Hernandez' mål. I dag feiret de to for øvrig sammen. Ingen leie følelser der altså.

Målrikt Men Celta ville ikke gi seg. Santiago Mina la på til 2-2 få minutter etter Hernandez' scoring, etter at det glapp hos Real-forsvaret. Først i stolpen, men returen var det ingenting å si på. Men før halvspilt omgang kunne James Rodriguez på ny sende Real Madrid foran.

Tempoet var betraktelig roligere i andre omgang, men Celta Vigo var helt på høyde med stjernegalleriet fra Madrid.

Før Javier Hernandez kunne score sin andre for dagen, og gi Real Madrid en tomålsledelse. Det resultatet sto seg ut kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer