Real Madrid med full kontroll tross dårlig start. Gullhåpet lever

Hernandez scoret to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Celta Vigo - Real Madrid 2-4

(Dagbladet): Barcelona leder La Liga to poeng foran Real Madrid. Derfor blir ethvert poengtap dyrt for det spanske hovedstadslaget, og det handlet om å unngå det mot Celta Vigo i kveld.

Celta Vigo tok ledelsen etter få minutters spill, men Real Madrid slapp med skrekken og slo tilbake og vant 4-2.

Feiret sammen Nolito sende Celta Vigo i ledelsen etter bare åtte minutter. Han skjøt mellom beina på Ramos og til siden for Casillas som ikke rakk å reagere. Men det gikk ikke mer enn fem minutter før Real Madrid svarte. Et vakkert angrep, der ballen havnet hos Toni Kroos som dunket ballen i nettet.

Javier Hernandez, som ble helt da han scoret målet som var avgjørende for avansement i Champions League for Real Madrids del, fikk en plass i startoppstillingen i kveld. Den muligheten grep han med begge hender. Før halvtimen var spilt sendte han det spanske hovedstadslaget i føringen. 2-1.

Måten Real Madrid-spillerne feiret på skapte store reaksjoner på onsdag, da Cristiano Ronaldo feiret som om han hadde scoret Hernandez' mål. I dag feiret de to for øvrig sammen. Ingen leie følelser der altså.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.