La Liga:

Real Madrid med smell mot lille Eibar

1-1 på hjemmebane.

MISS: Real Madrid og Cristiano Ronald, Foto: AP Photo/Francisco Seco
MISS: Real Madrid og Cristiano Ronald, Foto: AP Photo/Francisco Seco Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Real Madrid - Eibar 1-1

Kun Gareth Bale klarte å svare for Real Madrid etter at Fran Rico hadde sendt Eibar i ledelsen søndag. Dermed endte det med 1-1 og poengdeling.

Rico sendte bortelaget i ledelsen etter bare seks minutter. Gareth Bale svarte for Real Madrid i det 18. minutt etter en målgivende pasning av Cristiano Ronaldo, men da ingen lagene klarte å score ytterligere endte det med poengdeling søndag.

Real spilte dermed sin fjerde strake kamp uten seier. Zinedine Zidanes menn står med tre strake uavgjorte kamper i serien og én i mesterligaen.

Hovedstadslaget mistet også serieledelsen til rivalen Atlético Madrid.

Strafferedninger

Valencia-keeper Diego Alves ble den første som reddet to straffespark i en kamp i La Liga siden 2009, men Atlético vant likevel søndagens kamp 2-0.

Atlético-stjernen Antoine Griezmann fikk muligheten fra straffemerket like før pause på stillingen 0-0, men den brasilianske keeperen reddet forsøket fra franskmannen.

Griezmann gjorde imidlertid opp for seg da han sendte bortelaget i ledelsen etter timen spilt.

Seks minutter etter ledermålet fikk Atlético enda et straffespark, men heller ikke veteranen Gabi klarte å overliste Alves i Valencia-målet.

Barcelona igjen

31-åringen har dermed reddet flere straffespark enn han har sluppet inn i Spania. Av 45 straffespark har keeperen reddet 22, sluppet inn 21, mens to forsøk har gått utenfor, skriver fotballekspert Petter Veland på Twitter.

Alves er den første til å redde to straffespark i en kamp i La Liga siden Diego López gjorde det samme i oppgjøret mellom Sporting og Villarreal i 2009.

Men strafferedningene holdt ikke til poeng for Valencia i søndagens kamp. Like før slutt sikret Kévin Gameiro 2-0-seier til Atlético. Hovedstadslaget tar dermed over tabelltoppen med én kamp mer spilt enn Barcelona.

Giganten møter henholdsvis Celta Vigo senere søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer