Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid navngir trenerkandidater

Sju på lista.

(Dagbladet.no): Det nærmer seg utnevnelse i Real Madrid, av neste års trener i den spanske storklubben. President Fernando Martin har lovet å røpe klubbens nye sjef seinest i begynnelsen av april.

I dag forteller Martin verden hvem som er aktuelle, skriver BBC.

Ikke overraskende er det sju av de aller mest meritterte trenerne som dras opp av Real-hatten: Sven-Göran Eriksson (England), José Mourinho (Chelsea), Rafael Benitez (Liverpool), Arsene Wenger (Arsenal), Carlo Ancelotti (Milan), Fabio Capello (Juventus) og Marcello Lippi (Italia).

- Det blir en av sju trenere. Vi vet godt hvilken type trener vi ønsker oss. Vi ønsker oss en av dem dere alle kjenner, sier Martin til den spanske TV-kanalen Antena 3.

Martin nekter å rangere de sju trenerne, og kan få problemer med å hanke inn favoritten. Benitez, Ancelotti, Wenger og Capello har allerede sagt nei til å forlate sin klubb i sommer.

Og få tror noen kan snappe Mourinho vekk fra rubelmilliardene i Chelsea.

- Det jeg kan si er at vi prøver å bygge et lag av de aller beste neste år. En trener er helt nødvendig for å få et bedre lag, sier Martin.

Reals trener i dag er Juan Ramon Lopez Caro, som kom fra B-laget da Vanderlei Luxemburgo fikk sparken før jul.

SKAL HA EN AV DE BESTE: Fernando Martin navngir sju trenere som aktuelle for Real Madrid. Foto: Scanpix/Epa
SKAL HA EN AV DE BESTE: Fernando Martin navngir sju trenere som aktuelle for Real Madrid. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
PÅ LISTA: Sven-Göran Eriksson, som er arbeidsledig til sommeren.
PÅ LISTA: Arsene Wenger, som har kontrakt med Arsenal og har varslet at han blir.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling