REAL-INTERESSE: Keeper David de Gea er sterk ønsket i Real Madrid, men den spanske storklubben skal ikke være villig til å betale det Manchester United krever for å slippe ham. Foto: EPA/EMILIO NARANJO
REAL-INTERESSE: Keeper David de Gea er sterk ønsket i Real Madrid, men den spanske storklubben skal ikke være villig til å betale det Manchester United krever for å slippe ham. Foto: EPA/EMILIO NARANJOVis mer

- Real Madrid nekter å møte Uniteds De Gea-krav

Vil ha 20 millioner pund. Real vil bare gi 13.

Keeper David de Gea er sterk ønsket i Real Madrid, men den spanske storklubben skal ikke være villig til å betale det Manchester United krever for å slippe ham.

Ettersom keeperen kun har ett år igjen av kontrakten skal Manchester United være villig til å selge ham for 20 millioner pund (252 millioner kroner), ifølge Daily Mail. Men Real Madrid skal kun være villig til å legge 13 millioner på bordet.

Dermed kan overgangen strande for 24-åringen, som var meget god sist sesong. Tidligere i sommer har overgangen vært rapportert å være så godt som klar, men nå kan keeperen bli nødt til å vente med en retur til hjemlandet.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal være villig til å stå på kravene, og vil heller la keeperen gå gratis om ett år enn å selge ham billigere i sommer.

Manchester United betalte selv 18 millioner pund for De Gea da de hentet ham fra Atlético Madrid for fire år siden.

(NTB)