Real Madrid og Arsenal slått ut

Chelsea og Monaco slo ut hver sin favoritt og møtes i semifinalen i Champions League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
 • Monaco-Real 3-1 (slutt)
 • Arsenal-Chelsea 1-2 (slutt)
 • Flere bilder fra kampene (Dagbladet.no): Chelsea vant 2-1 på Higbury og dermed 3-2 sammenlagt i kvartfinalen mot London-rivalen Arsenal.

  Jose Antonio Reyes ga Arsenal ledelsen på overtid før pause. Ledelsen var fortjent, etter at Arsenal leverte en god førsteomgang.

  Etter pause var Chelsea det mest aggressive laget, og etter seks minutter satte Frank Lampard inn utlikningen for de blå gjestene etter at Jens Lehmann ga en klønete retur på langskuddet fra Claude Makelele.

  Arsenal fikk lite til etter pause, mens Chelsea var friske. Jesper Grønkjær kom inn som innbytter i pausen, og lagde trøbbel for Ashley Cole på sin høyrekant.

  Bridge avgjorde


  Men det var på venstresiden det avgjørende angrepet startet. Backen Wayne Bridge satte fart mot feltet, spilte vegg med Gudjohnsen som sto på 16-meteren og banket ballen i høyre hjørne bak et utspilt Arsenal-forsvar.

  Like før målet hadde Ashley Cole reddet på streken da Gudjohnsen hadde en kjempesjanse med Jens Lehmann totalt utspilt.

  - Når den ble reddet på streken tenkte jeg at det ikke var vår dag. Men gutta jobbet hardt og matchet dem på innsatsen og så dukket jeg opp med et mål, sier matchvinner Bridge ifølge AP.

  - Det var en flott ball fra Eidur. Jeg trodde ikke jeg skulle få den tilbake, men når den kom bare breisidet jeg den inn i hjørnet, sier Bridge.

  Real ute


  Monaco slo Real Madrid 3-1. Det betyr 5-5 sammenlagt, og Monaco går videre på to bortemål mot Reals ene fra i kveld.

  - Dette er eksepsjonelt, var første reaksjon fra Monaco-trener Didier Deschamps.

  Det så stygt ut for Hassan El-Fakiris lag da Raul ga gjestene ledelsen etter 36 minutter. Det ga 5-2-ledelse til det spanske storlaget sammenlagt etter 4-2-seieren på Santiago Bernabeu.

  Men hjemmelaget lot seg aldri skremme av stjernemotstanden, og ikke lenge før pause utliknet kapteinen Ludovic Giuly.

  I andre omgang styrte Monaco det meste, og Real-utlånte Fernando Morientes sørget for ledelse til hjemmelaget med sitt sjuende Champions League-mål på ni kamper fire minutter etter pause.

  I kampens 66. minutt falt avgjørelsen. Ibarra la inn i feltet der Giuly med ryggen mot mål kom før Helguera til ballen og styrte den inn.

  - Veldig dårlig


  Raul hadde en stor sjanse fire minutter på overtid, men med Monaco-keeper Flavio Roma utspilt satte han ballen over etter innlegg fra Zidane.

  Zidane var naturlig nok skuffet og oppgitt over tapet.

  - Veldig dårlig. Vi slapp inn målet rett før pause og så ble det veldig vanskelig for oss. Det er veldig ille. Det er bare sånn det er. Hva kan jeg si? Vi må se på det i ro og fred seinere, sier Zidane ifølge AP.

  Hassan El-Fakiri kom inn som innbytter i det 82. minutt i kampen.

  To kvartfinaler i morgen:


 • Deportivo-Milan (Milan vant 4-1 i første kamp).
 • Lyon-Porto (Porto vant første oppgjør 2-0).
 • Dagbladet.no dekker kampene direkte klokka 20.45 i morgen.
UTLIKNING: Frank Lampard scoret Chelseas 1-1-mål mot Arsenal.
MATCHVINNERE: Fernando Morientes (t.v.) feirer sin scoring sammen med tomålsscorer og kaptein Ludovic Giuly.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer