- Real Madrid og Barcelona kniver om Neymar

To erkerivaler og spanske fotballgiganter kjemper om signaturen til PSG-stjernen Neymar: Real Madrid og gamleklubben Barcelona.

LINKES BORT: Neymar sin framtid er fortsatt usikker. Nå linkes han ikke bare til Barcelona, men også deres rival Real Madrid. Foto: NTB Scanpix
LINKES BORT: Neymar sin framtid er fortsatt usikker. Nå linkes han ikke bare til Barcelona, men også deres rival Real Madrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har ikke vært stille rundt brasilianeren de siste månedene.

Han fikk tre kampers karantene etter at han slo til en Rennes-tilskuer etter straffetapet i den franske cupfinalen i april. I tillegg er Neymar blitt anklaget for voldtekt, noe han selv benekter. På toppen av det hele gikk han glipp av Copa America med en ankelskade, og han er uteblitt fra enkelte PSG-treninger den siste tiden.

Flere britiske medier meldte torsdag at Real Madrid hadde lagt inn bud på 110 millioner pund, eller drøyt 1,2 milliarder kroner, på PSG-spilleren. Hovedstadsklubben skal ha flyttet blikket mot 27-åringen etter at Paul Pogba ser ut til å bli værende i Manchester United.

Og fredag skriver storavisen Marca og andre spanske medier at også gamleklubben Barcelona ønsker å hente Neymar. Han var i den katalanske storklubben fra 2013 til 2017 og vant La Liga to ganger, den spanske cupen tre ganger og Champions League én gang med Barcelona. Deretter gikk han til PSG for 222 millioner euro, eller rundt 2,1 milliarder kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer