- Real Madrid og Napoli enig om overgang for Higuain

Dårlige nyheter for Arsenal.

TIL ITALIA: Gonzalo Higuain ser ut til å ende opp i Napoli etter at klubben møtte kravet til Real Madrid. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/NTB Scanpix
TIL ITALIA: Gonzalo Higuain ser ut til å ende opp i Napoli etter at klubben møtte kravet til Real Madrid. Foto: REUTERS/Marcos Brindicci/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Tidligere i dag ble det bekreftet at Raul Albiol reiser fra Real Madrid til Napoli. Nå ser det ut til at lagkamerat Gonzalo Higuain også slår følge til Italia.

Spanske Marca gjengir italienske Corriere dello Sport som i dag hevder at Napoli og Real Madrid er enig om en overgangssum på 35 millioner euro for spissen. Det eneste som skal gjenstå er spillerens signatur.

Real Madrid-spilleren skal tidligere ha blitt enig med Arsenal om en overgang, men London-klubben ville ikke møte kravet til Real Madrid.

Argentineren Higuain har vært i Real Madrid siden 2007, og har gått ut offentlig og sagt at han vil ha nye utfordringer.

- Jeg føler at min tid er over og jeg vil ha en forandring, forteller 25-åringen.

Napoli har tidligere hentet José Callejon fra Real Madrid, og det er neppe tilfeldig at klubben henter så mange spanske spillere. Den spanske manageren Rafael Benitez har nylig tatt over som hovedtrener i klubben.