BARNEMAT: Cristiano Ronaldo og Ángel di María sørget for trygt å sende Real Madrid videre i den spanske cupen med 2-0-seier over Osasuna på bortebane onsdag. Det ga 4-0 sammenlagt. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos
BARNEMAT: Cristiano Ronaldo og Ángel di María sørget for trygt å sende Real Madrid videre i den spanske cupen med 2-0-seier over Osasuna på bortebane onsdag. Det ga 4-0 sammenlagt. Foto: AP Photo/Alvaro BarrientosVis mer

Real Madrid og Ronaldo på halv maskin videre i cupen

Enkelt avansement.

Cristiano Ronaldo og Ángel di María sørget for trygt å sende Real Madrid videre i den spanske cupen med 2-0-seier over Osasuna på bortebane onsdag. Det ga 4-0 sammenlagt.

Hovedstadsklubben hadde med seg 2-0 fra det første oppgjøret og kunne derfor spille seg gjennom onsdagens kamp i førstegir. Ronaldo spilte likevel fra start og brukte bare 21 minutter på å score.

Portugiseren klemte til på et frispark, og Andrés Fernández i Osasuna-buret fomlet ballen inn mellom egne bein. Over i annen omgang økte Di Maria til 2-0 etter godt forarbeid av Jesé Rodríguez.

Real Madrid sparte ytterligere på kruttet utover i kampen. Både Ronaldo, til fordel for Gareth Bale, Xabi Alonso og Rodríguez ble byttet ut etter en drøy times spill.

Gjestene tok seg videre til kvartfinalen i cupen, som for bare et par uker siden så ut til å bli det Carlo Ancelottis lag måtte satse på nasjonalt denne sesongen. På nyåret har likevel Los Blancos tatt innpå Atlético og Barcelona i La Liga, og Real er nå bare tre poeng bak de to på tabellen.

I tillegg til Real Madrid avanserte Athletic Bilbao, Levante og Espanyol til kvartfinale onsdag. De slo ut henholdsvis Betis, Rayo Vallecano og Alcorcon.

(NTB)