Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid-presidenten: - Ingen signeringer i janaur

- Vi har de beste spillerne og den beste treneren.

INGEN SIGNERINGER: Real Madrid er utestengt fra overgangsmarkedet de to neste vinduene, men har ifølge presidenten ingen planer om å forsterke troppen i januar. Foto: AP Photo
INGEN SIGNERINGER: Real Madrid er utestengt fra overgangsmarkedet de to neste vinduene, men har ifølge presidenten ingen planer om å forsterke troppen i januar. Foto: AP Photo Vis mer

Real Madrid er utestengt fra overgangsmarkedet de to neste vinduene, men har ifølge presidenten ingen planer om å forsterke troppen i januar.

Den spanske hovedstadsklubben ble straffet av FIFA og får ikke signere spillere i overgangsvinduene sommeren 2016 og januar 2017. Bakgrunnen er at klubben skal ha brutt flere retningslinjer når det gjelder internasjonale overganger for spillere under 18 år.

Real Madrid-presidenten mener imidlertid at klubben ikke vil lide under et eventuelt overgangsforbud.

- Vi kommer ikke til å gjøre noen signeringer i januarvinduet, men det har ikke noe med utestengelsen å gjøre. Det er fordi vi har de beste spillerne og den beste treneren, sier Pérez i et intervju med France Football ifølge spanske AS.

Atlético Madrid har fått samme straff. Begge klubbene har anket saken.

Straffen er tilsvarende den Barcelona fikk i februar i fjor. Den katalanske klubben signerte hele 77 spillere samme dag som sanksjonen var over.

Pérez hevder imidlertid klubbens uskyld.

- FIFA-sanksjonen smerter. Det er alvorlig å tilsmusse Real Madrids omdømme på denne måten. Vi er overbevist om at det hele er en stor feil. Det er latterlig å tro at Real Madrid skal straffes for en sak om beskyttelse av unge spillere når barn alltid har vært en prioritet for oss.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media