Real Madrid sjokkerte sitt eget publikum

Ute av cupen mot 3. divisjonslag.

(Dagbladet.no): Da Real Madrid tapte det første oppgjøret i sekstendelsfinalen mot 3. divisjonslaget Real Union 3-2, var det ikke tapet som stjal overskriftene.

Real-spiller Ruben de la Red kollapset på banen, og resultatmessig regnet de fleste med at Madrid-laget skulle knuse Union på Santiago Bernabeu.

I kveld sitter flaue Real Madrid-spillere og fans med fasiten: 4-3-seier og 6-6 sammenlagt. Real Union går til åttendedelsfinalen på bortemålsregelen.

Det så ikke ut som om de feterte spillerne i Real Madrid tok motstanden seriøst i kveld heller da Abasalo sendte Union i ledelsen.

Men så viste Raul hvorfor han er tidenes mestscorende for det spanske superlaget. Da han sendte hjemmelaget opp i 4-2-ledelse fire minutter før slutt pustet fansen lettet ut på tribunen, bare for å se Eneko Romo heade inn det avanserende 4-3-målet på overtid.

I morgen skal flere spanske kanoner prøve å gjenvinne noe av æren mot spansk tredjedivisjon i cupen. Villareal må ta igjen 0-5 fra det første møtet med Poli Ejido, mens Sevilla ligger under 0-1 mot Ponferrida, skriver nyhetsbyrået Reuters.

SE, SÅ GLADE: Spillerne på Real Union trodde knapt sin egen prestasjon da de slo Real Madrid ut av den spanske cupen i kveld. Foto: JUAN MEDINA/ Reuters
SE, SÅ GLADE: Spillerne på Real Union trodde knapt sin egen prestasjon da de slo Real Madrid ut av den spanske cupen i kveld. Foto: JUAN MEDINA/ Reuters Vis mer
Real Madrid sjokkerte sitt eget publikum