MÅLRETTET. Rafael Benitez framsto med høy selvtillit og store mål på hans første pressekonferanse i Real Madrid. Foto: EPA.
MÅLRETTET. Rafael Benitez framsto med høy selvtillit og store mål på hans første pressekonferanse i Real Madrid. Foto: EPA.Vis mer

- Real Madrid skal bli best over alt

Benitez har startet på den store troféjakten.

(Dagbladet): Rafael Benitez fortalte om de mål han har satt seg under hans første pressekonferanse som Real Madrid-manager onsdag ettermiddag.

Og det var ikke småtteri.

- Det er å bli best over alt. Det er det eneste som betyr noe. Vårt mål er å vinne alt som er mulig å vinne. Alle titler er våre mål, sa Rafael Benitez.

Om sin egen rolle som trener hadde han følgende å si:

Alltid misfornøyd - Jeg er alltid misfornøyd. Jeg vil forbedre meg til enhver tid og unngå å gjøre samme feil to ganger, sa Benitez under pressekonferansen.

Han ble spurt om hans vurdering av veteranmålvakten Cassilas og om hans oppfatning av keeperkometen De Gea. Det har vært mye spekulasjoner rundt et målvaktsbytte i Real Madrid.

- Jeg kommenterer ikke enkeltspillere, sa Benitez kort.

Han hadde følgende filosofiske betraktning å by på:

- Erfaring bygger ikke på hva som hender med oss. Men hva vi gjør ut av det som skjer med oss.

Om forgjengeren  - Jeg har snakket med Carlo Ancelotti. Jeg har veldig høye tanker om ham. Jeg håper at jeg blir like verdsatt av spillerne, om jeg forlater klubben en gang, sa Benitez.