Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid slaktes

David Beckham slår tilbake mot kritikerne som mener det bare er navnet hans som gjør at han spiler på Real Madrid.

-  Det bekymrer meg ikke at folk sier det. Allerede før jeg kom til Madrid, sa de at jeg bare kom for å selge fotballtrøyer. Personlig tror jeg ikke det, sier Beckham ifølge Sky Sports.

Ute lenge

Den engelske landslagskapteinen innrømmer likevel at han skulle ønske at formen var bedre.

-  Formen min er ikke like god som den pleier, men det skyldes at jeg har vært ute fra fotballen såpass lenge. Jeg jobber hardt for å komme tilbake for fullt, sier David Beckham.

Lørdag var Real Madrids stjernegalleri sjanseløse i toppkampen mot Barcelona. Etter 0-3-tapet var kritikerne som vanlig raskt på banen.

Viktig kamp

-  Folk sier alltid at det er krise når Real Madrid taper en kamp. For to- tre uker siden var vi på 11. plass, mens vi nå er på annenplass sju poeng bak tetlaget, påpeker Bekcham.

-  Vi har en viktig kamp i morgen (mot Bayer Leverkusen i Champions League) - og vinner vi den, så vil alle være fornøyd igjen, mener Beckham.

Han har ennå ikke gitt opp håpet om seriegull.

-  Jeg tror fortsatt vi kan konkurrere med Barcelona, og ligaen er ikke over ennå.

-   Vi får se på slutten av sesongen hvem som er det beste laget, sier han.

(NTB)

<B>NEDE: </B>Ikke så enkelt å være David Beckham når Real Madrid taper. Men han påstår athan gir blaffen i kritikken - og har fortsatt tro på seriegull til Real Madrid.
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media