Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid slo klubbrekorden

Bale og Benzema scoret.

Karim Benzema og Gareth Bale sto for scoringene da Real Madrid vant 2-1 over Malaga. Det var serielederens 16. seier på rad, noe som er ny klubbrekord.

I serien har Carlo Ancelottis menn nå ti seirer på rad, men i alle turneringer står hovedstadsklubben med 16 kamper uten poengtap. Det er klubbrekord for Real Madrid.

Den forrige rekorden stammet fra Miguel Munoz' lag i 1961, før rekorden ble tangert i 2011 av José Mourinho. Nå har Ancelotti rekorden alene.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over!

Utrolig nok var Cristiano Ronaldo ikke på scoringslisten da rekorden ble sikret. Ronaldo er toppscorer med 20 mål i La Liga og har scoret i alle kamper han har spilt, men i den 13. serierunden gikk portugiseren målløs av banen.

Mot Malaga scoret Karim Benzema 0-1 i det 18. minutt, mens Gareth Bale la på til 0-2 i det 83. minutt.

På overtid reduserte Roque Santa Cruz for Malaga, men etter tre minutts tillegg blåste dommer Inaki Vicandi Garrido av, og Real Madrid kunne juble for tre nye poeng.

Med én kamp mer spilt er det nå fem poeng ned til Barcelona på andreplass og sju poeng ned til Atlético Madrid. De møter henholdsvis Valencia og Deportivo i morgen søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling