Real Madrid slo United i kampen om Benzema

Betaler 315 mill. for 21-åringen.

Lyon's Karim Benzema reacts during their French League One soccer match against Paris Saint Germain at Gerland stadium, in Lyon, central France, Friday, April 24, 2009. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Karim Benzema reacts during their French League One soccer match against Paris Saint Germain at Gerland stadium, in Lyon, central France, Friday, April 24, 2009. (AP Photo/Laurent Cipriani) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Karim Benzema er solgt til Real Madrid, melder Lyon på sin hjemmeside.

21-åringen er den spanske klubbens tredje storkjøp i sommer, etter brasilianske Kaka og portugisiske Cristiano Ronaldo. Real Madrid betaler i første omgang 35 millioner euro (315 millioner kroner), men summen kan stige til 41 millioner euro.

Også Manchester United har vært med i kampen om Benzema, men engelskmennene ble utkonkurrert av spanjolene i kampen om den ettertraktede ungguttens signatur. Nå har han riktignok ikke skrevet under på en kontrakt ennå, men de personlige betingelsene vil neppe spenne bein på overgangen.

United-rykterZinedine Zidane har vært svært aktiv i jakten på Benzema. De er begge franskmenn av algerisk avstamning og den tidligere Real-stjernen er nå rådgiver i klubben. Benzema ble toppscorer i franske Ligue 1 både i 2007 og 2008, og han vil bli tilbudt en seksårskontrakt med hovedstadslaget Real.

Tidligere i dag gikk det rykter om at Benzema omtrent var klar for Manchester United, men dette ble raskt tilbakevist. Det er derimot liten tvil om at United har vært interessert, men i ettermiddag tydet det meste på at det ble Spania på Benzema.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer