Real Madrid sløste med sjansene og tapte to poeng fem minutter før slutt

Barcelona nærmer seg i La Liga.

JUBLET FOR ETT POENG: Sergio Araujo berget ett poeng for Las Palmas fem minutter før slutt.  Foto: REUTERS/Juan Medina/ NTB Scanpix
JUBLET FOR ETT POENG: Sergio Araujo berget ett poeng for Las Palmas fem minutter før slutt.  
Foto: REUTERS/Juan Medina/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid ledet to ganger, men måtte nøye seg med 2-2 borte mot Las Palmas. Seieren røk fem minutter før slutt.

Dermed har Zinédine Zidanes mannskap spilt uavgjort i to kamper på rad. I midtuken ble det bare 1-1 i hjemmemøtet med Villarreal. Real Madrid er fortsatt på tabelltopp, men Barcelona er nå kun ett poeng bak etter å ha knust Sporting Gijón 5-0.

Marco Asensio headet Real i føringen etter 33 minutters spill på Gran Canaria. Den talentfulle 20-åringen scoret på en returball fra Las Palmas-keeper Javi Varas.

Ledelsen varte ikke lenge for storklubben. Bare fem minutter senere sto det 1-1 da Tana plutselig sto helt fri i feltet på et innlegg fra venstre. Han scoret med et flatt skudd.

Keepermiss

Halvveis ut i annen omgang sørget Karim Benzema for å ta Real Madrid opp i 2-1. Franskmannen sto klar til å score på en retur da Varas reddet et forsøk fra Cristiano Ronaldo.

Seieren syntes å være trygg for bortelaget, men i det 85. minutt vant innbytter Sergio Araujo en nærkamp med Real-keeper Kiko Casilla og prikket ballen i et tomt mål.

Tidligere lørdag tok Barcelona-stjernene Neymar og Luis Suárez ansvar i Lionel Messis skadefravær i kampen mot Sporting Gijón. Messis angrepskollegaer scoret tre av målene i 5-0-seieren.

Suarez åpnet scoringsfesten etter 29 minutter etter forarbeid av Arda Turan. 2-0-målet kom bare tre minutter senere da Messis erstatter Rafinha noterte seg for sitt andre mål for sesongen.

Sterke baskere

Hjemmelaget holdt stand til venstrebacken Alberto Lora fikk sitt andre gule kort med et kvarter igjen, men med en mann mer var Barcelona overlegne.

Neymar, Turan og Neymar igjen sørget for at det endte 5-0 til bortelaget.

Athletic Bilbao har også meldt seg på i La Liga-toppen etter en skral start på sesongen. To tap i innledningen er fulgt opp med fire strake seirer. Lørdag var det Sevilla som fikk unngjelde i 3-1-seieren på eget gress.

Baskerne ligger på tredjeplass og er kun to poeng bak Real Madrid.

I tidligkampen endte det 2-0 til Eibar i hjemmemøtet med Real Sociedad.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer