Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid snublet mot byrivalen med Ødegaard på tribunen

I Copa del Rey.

• Atletico Madrid - Real Madrid 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Martin Ødegaard var på plass på Vicente Calderón for å følge Real Madrid i byderbyet mot Atletico Madrid.

Der klarte ikke de hvitkledde å imponere noe større, og ble for små mot byrivalen, som sikret 2-0 i første Copa del Rey-oppgjør.

- Vi har stor respekt for Real Madrid. De har en stor trener og en stor spillerstall, og dette er definitivt ikke over, sa Atlético-trener Diego Simeone ifølge NTB.

Annulert scoring Hjemvendte Fernando Torres gled rett inn i startoppstillingen mot byrival Real Madrid, uten å markere seg noe spesielt i løpet av de 60 minuttene han fikk på banen.

SENKET BYRIVALEN: Atletico Madrid senket byrival Real Madrid i Copa del Rey. Martin Ødegaard var på tribunen for å se sistnevnte. Foto: REUTERS/Juan Medina
SENKET BYRIVALEN: Atletico Madrid senket byrival Real Madrid i Copa del Rey. Martin Ødegaard var på tribunen for å se sistnevnte. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer

Det så lovende ut for underholdningens skyld da Sergio Ramos allerede etter 45 sekunder var frampå med en heading der Atletico-keeper Oblac var lynkjapp i reaksjonen.

Før et kvarter var gått satt ballen i nettet signert Gareth Bale, men scoringen ble annulert da waliseren var i offside da ballen ble spilt.

Til tross for dette var Atletcio langt fra ute av kampen, gode offensive takter med Griezmann i sentrum.

Atletico-dobbel Ti minutter ut i andre omgang la Sergio Ramos ned Raul Garcia i feltet. Straffe for vertene.

Raul Garcia sto selv klar ved straffemerket, og kunne iskaldt sette straffen i mål bak Navas i Real-målet.

PÅ PLASS: Martin Ødegaard og pappa Hans Erik. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
PÅ PLASS: Martin Ødegaard og pappa Hans Erik. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

Da tok Real-manager Carlo Ancelotti grep og satte på lagets superstjerne, Cristiano Ronaldo, som hadde sittet på tribuna den første timen.

Det hjalp imidlertid ikke stort. Et kvarter seinere kunne Atletico sette spikern i kista da Jimenez headet inn 2-0 etter et hjørnespark.

Returoppgjøret spilles 15. januar.