SCORET IGJEN: Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
SCORET IGJEN: Sergio Ramos. Foto: NTB ScanpixVis mer

Real Madrid snudde vond trend

Santiago Solari ser ut til å ha fått Real Madrid på rett kjøl. Lørdag vant hovedstadslaget 2-0 hjemme mot Valladolid.

To sene mål sørget for etterlengtede poeng for Real Madrid. Et selvmål av Kiko og en scoring fra Sergio Ramos sørget for lagets første seier på seks kamper.

Med lørdagens seier klatrer Madrid-laget opp tre plasser på tabellen og ligger på 6.-plass før alle lagene har spilt sine kamper. Laget står med 17 poeng på 11 kamper.

God start

Real Madrid var ute etter å reise kjerringa etter det forsmedelige 1-5-tapet for Barcelona i forrige serierunde, som førte til at Julen Lopetegui fikk sparken. Siden da har Santiago Solari fått en fin start som Real Madrid-trener med 4-0 mot Melilla i den spanske cupen, og lørdag ble det enda bedre da han vant sin annen strake kamp som trener.

Hovedstadslaget har slitt voldsomt i starten av sesongen, og etter de ti første kampene sto laget med fire seirer, to uavgjorte og fire tap. Det er den verste seriestarten en nyansatt trener har hatt i klubben på over femti år, ifølge AS. Det var også klubbens verste sesongstart på 17 år.

Atlético med gavepakke

Atlético Madrid klarte bare 1-1 borte mot Leganés tidligere lørdag, og ga med det Barcelona en gyllen mulighet til å skaffe seg en liten luke på toppen av tabellen når laget møter Rayo Vallecano senere lørdag kveld.

Valencia møter Girona i den siste kampen i den spanske toppdivisjonen lørdag.

(NTB)