Real Madrid sparket Luxemburgo

Måtte gå etter elleve måneder.

(Dagbladet.no): Real Madrid besluttet i kveld å sparke den brasilianske treneren Vanderlei Luxemburgo.

Lederne i klubben kontaktet både Luxemburgo og klubbene kaptein, Raul Gonzalez, etter søndagens trening. Brasilianeren var Real Madrids femte trener på to og et halvt år.

Reservelagstrener Juan Ramon Lopez Caro har overtatt som midlertidig sjefstrener for David Beckham og de andre stjernene.

En rekke av Europas trenertopper er linket til jobben i den spanske hovedstaden. Fabio Capello i Juventus, Carlo Ancelotti i Milan og Rafael Benitez i Liverpool er alle linket til trenerjobben for David Beckham & co.

Luxemburgo fikk en god start i klubben etter sju strake seiere, og andre plass i serien, etter FC Barcelona. Årets sesong har ikke vært god for brasilianeren og klubben har kun vunnet tre av de siste sju.

Klubben ligger nå på fjerdeplass, seks poeng etter Barcelona, som leder den spanske serien.

UTE I KULDA: Ikke overraskende fikk Luxemburgo sparken i Real Madrid. Nå er det store spørsmålet hvem som skal overta etter brasilianeren. Foto: AP
UTE I KULDA: Ikke overraskende fikk Luxemburgo sparken i Real Madrid. Nå er det store spørsmålet hvem som skal overta etter brasilianeren. Foto: AP Vis mer