Real Madrid-spiller med stikk til pressen etter vekt-påstander

- Ut og jogge.

SLÅR TILBAKE: Eero Markkanen la ut et bilde av seg selv på Twitter (innfelt) for å slå tilbake mot vektrykter. Foto: NTB Scanpix/Twitter
SLÅR TILBAKE: Eero Markkanen la ut et bilde av seg selv på Twitter (innfelt) for å slå tilbake mot vektrykter. Foto: NTB Scanpix/TwitterVis mer

(Dagbladet): Eero Markkanen (23) har lagt bak seg en tung sesong i Real Madrid Castilla. Finnen var håndplukket av Castilla-trener Zinedine Zidane, og kostet rundt 20 millioner kroner da han kom fra AIK forrige sommer.

Et år etterpå står angriperen bokført med 10 kamper for Real Madrids andrelag, og selv om han var med i Real Madrids Champions League-tropp, var han ikke i nærheten av spilletid.

Han skal nå være fristilt fra sin kontrakt med klubben, ifølge den finske lokalavisa Keskisuomalainen.

Skadeproblemer har mye av skylden for lite spilletid, og spanske medier som DonBalon spekulerte i at finnen hadde gått opp så mye som 18 kilo i sommer. Vektøkningen omtales som en «skandale».

Nå har Markkanen slått tilbake mot ryktene - på et spesielt vis.

23-åringen har i anledningen lagt ut et bilde på Twitter som viser ansiktet hans, med en litt bredere underdel enn det som er normalt. Det er tydelig at bildet har fått en runde i photoshop eller liknende verktøy.

- Ut og jogge, skriver Markkanen under bildet, med hashtagg 18kg.

Det er et tydelig stikk til medier som har kommentert vekta hans.

Markkanen er en storvokst spiss på 1,97 meter som normalt veier rundt 97 kilo.