VIL IKKE TIL LIVERPOOL: Real Madrids  Pedro Leon i duell med Ajax og  Urby Emanuelson. Liverpool har henvendt seg til spanjolen, men han vil ikke flytte til England. Foto: REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos
VIL IKKE TIL LIVERPOOL: Real Madrids Pedro Leon i duell med Ajax og Urby Emanuelson. Liverpool har henvendt seg til spanjolen, men han vil ikke flytte til England. Foto: REUTERS/Toussaint Kluiters/United PhotosVis mer

Real Madrid-spiller sier nei til Liverpool

Var villig til å doble lønna til Pedro León.

(Dagbladet): Liverpool har allerede hentet midtbanespilleren Jordan Henderson for i underkant av 200 millioner kroner fra Sunderland.

Men Liverpool-sjef Kenny Daglish jakter etter flere forsterkninger til midtbanen.

Ville doble lønna Ifølge den spanske avisen Marca, skal klubben også ha gjort et forsøk på å sikre seg Real Madrids spanske midtbanespiller Pedro León (24).

Liverpool skal ha tilbudt seg å doble lønna til spanjolen som er på 1,5 millioner euro (rundt 11,8 millioner norske kroner), men det var likevel ikke nok til å friste 24-åringen vekk fra den spanske hovedstaden.

Flere interesserte León ble hentet til Real Madrid i 2010, men har slitt med å spille seg inn i Jose Mourinhos stjernegalleri.

Nå jakter flere toppklubber høyrekantens underskrift. Ifølge den den spanske avisen, skal både Liverpool, Tottenham og Bayern Munchen være blant klubbene som ønsker hans tjenester.

Til tross for lite spilletid skal León ha sagt at han ønsker å fortsette hos de hvitkledde spanjolene, og at han håper å få sjansen til å spille seg inn i Real Madrid.

Real Madrid-spilleren er yngre bror av landeveissyklisten Luis León Sanchez som sykler for Rabobank.

VIL SPILLE I MADRID: Real Madrids midtbanemann Pedro Leon mot AJ Auxerre i Champions League. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET
VIL SPILLE I MADRID: Real Madrids midtbanemann Pedro Leon mot AJ Auxerre i Champions League. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET Vis mer