Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid-spillere er i harnisk etter salget av Mesut Özil

Cristiano Ronaldo:- Jeg er sint.

 FORSTO HVERANDRE:  Cristiano Ronaldo mener Mesut Özil var den spilleren som forsto han best på banen. Foto: Frederic J. Brown / AFP / NTB Scanpix
FORSTO HVERANDRE: Cristiano Ronaldo mener Mesut Özil var den spilleren som forsto han best på banen. Foto: Frederic J. Brown / AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var med tungt hjerte at Mesut Özil forlot Real Madrid. Midtbaneeleganten ville egentlig bli i Spania, men følte seg ikke trygg på manager Carlo Ancelotti.

Dermed gikk turen til Arsenal.

Raste Det har satt sinne i kok på Real Madrids største stjerne, Cristiano Ronaldo. Han sier rett ut at han er sint.

- Özil var den spilleren som kjente bevegelsene mine foran mål best. Jeg ble sint da han fikk dra, sier Ronaldo, ifølge den spanske avisa AS.

Ifølge avisa har Ronaldo lagt ut om frustrasjonen sin på landslagssamling. Özil var mannen som serverte Ronaldo flest målgivende pasninger i løpet av karrieren i Real Madrid. Ronaldo kan ikke forstå hvordan Gareth Bale eller noen andre kan erstatte Özil.

Og han er ikke alene.

En spøk? Heller ikke den tidligere Liverpool-spilleren Alvaro Arbeloa forstår hva manager Ancelotti tenkte på da han lot den tyske assistkongen dra.

- Jeg er litt overrasket over overgangen. Det er en skam og et stort tap både på og av banen, sier Arbeloa til Goal.com.

Forsvarsspilleren kan ikke forså at klubben ville gi slipp på juvelen.

- Da han sa adjø på søndag, trodde jeg det var en spøk. Özil er annerledes, det er ingen som er lik i hele verden. Han gjør en stor forskjell, sier Arbeloa.

Forsvarsspilleren får støtte av fansen. Da Gareth Bale ble presentert i Real Madrid skrek fansen Özils navn.

De ville beholde spilleren, som nå er i Arsenal.

- Han er den siste som hadde blitt solgt om jeg bestemte. Jeg har alltid hatt et nært vennskap med ham, at han ble solgt er en skam, sier Sergio Ramos til Goal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling