Real Madrid-spillerne krevde krisemøte med Ancelotti

Det ulmer i hovedstadklubben.

• Følg Champions League i fotballstudio live fra 20:45

(Dagbladet):Real Madrid har hatt alt annet enn en god start på sesongen. I helgen gikk vondt til verre da storebror tapte mot lillebror Atletico Madrid.

Under kampen viste Real-spillerne tydelig at de var frustrerte. Pepe og Karim Benzema hadde flere diskusjoner underveis, og Alvaro Arbeloa var også involvert i gemyttene. 

Pepe gikk i strupene på sin franske lagkamerat etter en corner. Pepe mente at Benzema ikke jobbet hardt nok, og ga han huden full.

Klubben måtte ta grep. Og det tok spillerne initiativ til i går, melder de spanske avisene Marca og AS.

Møte En samlet tropp krevde et krisemøte med Carlo Ancelotti før gårsdagens trening,skriver AS. Real Madrid møter ståle Solbakkens København i Champions League i morgen.

 IKKE DISKUTERT:  Carlo Ancelotti er fortsatt ønsket av Real Madrid-spillerne. Foto: Paul White / AP / NTB Scanpix
IKKE DISKUTERT: Carlo Ancelotti er fortsatt ønsket av Real Madrid-spillerne. Foto: Paul White / AP / NTB Scanpix Vis mer

Bare seier er godt nok.

Det var Iker Casillas og Sergio Ramos som skal ha vært motorene til møtet. Der skal Pepe ha måtte si unnskyld til sine lagkamerater for utskjellingene under helgens lokalderby.

Også spillerne selv tok kritikk for den slette innsatsen i innledningen av sesongen. På møtet skal spillerne ha blitt enige om at det bare er Cristiano Ronaldo som har vært god nok.

Troa på Ancelotti Møtet skal ha vart i 25 minutter. Spillerne ble enige om at de nå må stå sammen i en tøff tid. Om de ikke gjør det, kan årets sesong ende i en større katastrofe enn fjorårssesongen, skal Sergio Ramos ha sagt på møtet.

Ancelottis jobb skal ikke ha blitt tatt opp på møtet. Spillerne har fortsatt tillit til at  54-åringen er den riktige mannen for jobben, tross den håpløse starten på sesongen.

 NEDTUREN:  Real Madrid ble slått av lillebror Atletico i helga. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix
NEDTUREN: Real Madrid ble slått av lillebror Atletico i helga. Foto: Andres Kudacki / AP / NTB Scanpix Vis mer

Real Madrid har allerede tapt fem poeng til Barcelona og byrival Atletico Madrid i serien.

Det er langt fra godt nok for Real Madrid.