Real Madrid-stjerna: - Vi skal ønske ham velkommen

I dag flytter Ødegaard til Madrid.

(Dagbladet): I dag flytter Martin Ødegaard fra Drammen til Madrid sammen med pappa Hans Erik.

I morgen stiller 16-åringen på sin første Real Madrid-trening etter at han offisielt ble klar for klubben i forrige uke.

- Ta vare på ham Nå lover Gareth Bale at de skal ta godt imot den unge spilleren fra Norge, som han ikke har sett i kampsammenheng.

- Jeg har ikke sett ham spille. Men når han kommer for å trene med oss, så skal vi ønske ham velkommen, sier den walisiske Real Madrid-stjernen i et radiointervju.

I radiointervjuet med El Larguero avviser Bale at han er på vei til Manchester United, slik ryktene vil ha det til.

VELKOMMEN: I dag blir Ødegaard Madrid-innbygger. Der lover Gareth Bale at de skal ta imot 16-åringen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet / NTB Scanpix
VELKOMMEN: I dag blir Ødegaard Madrid-innbygger. Der lover Gareth Bale at de skal ta imot 16-åringen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet / NTB Scanpix Vis mer

Bale måtte, i likhet med Martin Ødegaard, starte rett på spanskkurs da han, som verdens dyreste fotballspiller, ble klar for klubben i september 2013.

- Jeg tar timer to til tre timer i uka, og jeg forstår mer og snakker det hele tiden, forteller Bale.

- Welcøme! Klubbens aller største stjerne, Cristiano Ronaldo, uttalte seg om nordmannen allerede under pressekonferansen i forkant av utdelingen hvor han fikk Gullballen for andre år på rad.

Ronaldo åpnet da med å si at Ødegaard er en god spiller, før han fortsatte:

- Men vi må gi ham tid til å lære. Han må få tid til å ta den rette beslutningen. Men jeg ser mye potensial i ham. Han har en god venstrefot.

Også andre stjerner fra laget har vist sin interesse for det som forhåpentligvis blir deres kommende lagkamerat på A-laget.

- Welcøme!, twitret Alvaro Arbeloa da Ødegaard ble klar for klubben.

- Han er et stort talent. Jeg håper han har tro på seg selv og jobber hardt og får tid til å utvikle seg, svarte Toni Kroos på spørsmål fra en fan hva han synes om 16-åringen.