Real Madrid-stjerna tynes for et av tidenes verste forsøk på å filme

Sergio Ramos.

(Dagbladet): At det filmes og jukses i fotballen er ingen stor nyhet, men av og til er forsøkene på å lure seg til et straffespark eller få en motspiller straffet så ytterst patetiske at de fortjener en overskrift eller fem.

Dette er er av de tilfellene.

For mens Real Madrid, med en leken Cristiano Ronaldo, kjørte over Sjakhtar Donetsk i Champions League-åpningen tirsdag, hadde Sergio Ramos et av de verste filmeforsøkene på lang tid underveis.

Stupte framover Den spanske landslagsspilleren, som har vunnet alt det en fotballspiller kan vinne - og litt til, benyttet muligheten til å jukse da en høy ball ble slått inn i Donetsk-boksen etter en drøy halvtimes spill.

Ramos ble tett markert av en motspiller, men å bruke det som unnskyldning blir som å unnskylde seg med at man måtte rane en bank fordi man trengte penger.


Bevegelsen hans i boksen er nemlig helt unaturlig, ettersom han stuper framover mens han drar beina opp i lufta etter seg.

Videoen sier vel egentlig sitt.

Stygg skade Og som det ikke er nok med at Ramos dummer seg ut. Siden torsdag kveld har han måttet tåle mye mobbing i sosiale medier.

En bruker har blant lagt inn et lite svømmebasseng rett foran Ramos' stup i videoklippet.

Og for Real-legenden stopper det ikke der.

AU, DA: Sergio Ramos måtte byttes ut etter en times spill, etter nok en gang å ha gått ned i straffefeltet. I går ble det kjent at han fikk skulderen ut av ledd. Foto: AFP / JAVIER SORIANO / NTB Scanpix
AU, DA: Sergio Ramos måtte byttes ut etter en times spill, etter nok en gang å ha gått ned i straffefeltet. I går ble det kjent at han fikk skulderen ut av ledd. Foto: AFP / JAVIER SORIANO / NTB Scanpix Vis mer

I går ble det nemlig kjent at han fikk skulderen ut av ledd i tirsdagens kamp. Han ble byttet ut etter en times spill etter nok en situasjon i straffefeltet.

Han er dermed meget tvilsom med tanke på lørdagens kamp mot Granada.