Real Madrid-stjerna tynes for et av tidenes verste forsøk på å filme

Sergio Ramos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At det filmes og jukses i fotballen er ingen stor nyhet, men av og til er forsøkene på å lure seg til et straffespark eller få en motspiller straffet så ytterst patetiske at de fortjener en overskrift eller fem.

Dette er er av de tilfellene.

For mens Real Madrid, med en leken Cristiano Ronaldo, kjørte over Sjakhtar Donetsk i Champions League-åpningen tirsdag, hadde Sergio Ramos et av de verste filmeforsøkene på lang tid underveis.

Stupte framover Den spanske landslagsspilleren, som har vunnet alt det en fotballspiller kan vinne - og litt til, benyttet muligheten til å jukse da en høy ball ble slått inn i Donetsk-boksen etter en drøy halvtimes spill.

Ramos ble tett markert av en motspiller, men å bruke det som unnskyldning blir som å unnskylde seg med at man måtte rane en bank fordi man trengte penger.

Bevegelsen hans i boksen er nemlig helt unaturlig, ettersom han stuper framover mens han drar beina opp i lufta etter seg.

Videoen sier vel egentlig sitt.

Stygg skade Og som det ikke er nok med at Ramos dummer seg ut. Siden torsdag kveld har han måttet tåle mye mobbing i sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer