Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid-stjerne om ryktene: - Jeg blir forbanna

Lite å juble for hittil i år.

(Dagbladet): Det har ikke vært så mye å juble for hittil i år. James Rodriguez har slitt med lite spilletid for Real Madrid.

Han er blitt beskyldt for å være overvektig.

Og han er beskyldt for å ha kjørt fra politiet i en biljakt på årets første dag.

Hastigheten påstås å ha vært 200 kilometer i timen. Han skal ha forsøkt å unnslppe med å kjøre inn på området til Real Madrid. Sikkerhetsvaktene slapp imidlertid inn politibilen. Rodriguez risikerer en stor bot og inndragning av førerkortet, ifølge BT.

Han var i startoppstillingen igjen i helga, da Real Madrid spilte uavgjort 1-1 mot Real Betis. Rodriguez benyttet anledningen til å snakke til pressen.

- Alt snakket og ryktene om at jeg har vært overvektig gjør meg virkelig forbanna. At folk tviler på meg og kaller meg feit. Kretsen rundt meg vet at jeg alltid forsøker å passe på meg selv. Jeg er profesjonell. Og at jeg skal gå mye ut om natta er løgn, sier Rodriguez.

Om episoden med politiet sier han ifølge marca.com:

- Jeg kjørte ikke så fort som det er blitt hevdet. Jeg hørte på høy musikk. Og jeg er ikke dum. Hvis jeg hadde blitt oppmerksom på politi-bilen, ville jeg selvfølgelig ha kjørt inn til siden. Jeg vil gjerne be om unnskyldning. Alle kan gjøre feil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media