ARE YOU TALKING TO ME? Deler av hjemmefansen buet på Cristiano Ronaldo under seriekampen mot Rayo Vallecano. Foto: REUTERS/Andrea Comas/NTB Scanpix
ARE YOU TALKING TO ME? Deler av hjemmefansen buet på Cristiano Ronaldo under seriekampen mot Rayo Vallecano. Foto: REUTERS/Andrea Comas/NTB ScanpixVis mer

Real Madrid-supportere buet på Cristiano Ronaldo

- Det er ikke til å forstå, sier manager Ancelotti.

(Dagbladet): Real Madrid banket Rayo Vallecano 5-0 i helga, og Cristiano Ronaldo scoret sitt 28. mål for hovedstadslaget i la Liga. man skulle tro at det var nok til å bli elsket av alle supporterne i klubben, men det er ikke realiteten for superstjernen.

Da 29-åringen på et tidspunkt hadde ballen i beina, var det deler av Santiago Bernabéu som buet mot portugiseren, og dette var ikke bortefansen.

- Jeg skjønner at det bues nå og da hvis vi fortjener det, men for øyeblikket gjør spillerne en god jobb. Vi må fortsette slik, og trenger alles hjelp. Men det å bue mot Cristiano er ikke til å forstå, sier Real Madrid-manager Carlo Ancelotti ifølge spanske Marca.

En annen som fikk gjennomgå av supporterne var Real Madrid-keeper Diego lopez.

- Diego er veldig fokusert på jobben sin, og jeg tror ikke buing gjør noen skade, sier Ancelotti.

Nå forventer manageren at supporterne støtter laget i den viktige Champions League-kampen mot Borussia Dortmund førstkommende onsdag.

- Denne onsdagen vil det bli topp stemning på Bernabéu fordi vi har alle den samme drømmen, som er «La Décima» (Real Madrids tiende Champions League-trofé). Og vi kan bare vinne den hvis vi drar lasset sammen, sier Ancelotti.