Champions League-kvartfinale: Real Madrid-Juventus

Real Madrid til semifinale etter straffescoring av Ronaldo på overtid

Det så ut til å gå mot ekstraomganger mellom Real Madrid og Juventus etter en vanvittig snuoperasjon av italienerne. Men så fikk Real Madrid straffe tre minutter på overtid.

AVGJORDE: Cristiano Ronaldo reduserte for Real Madrid på overtid, og dermed er spanjolene klare for semifinale i Champions League. Foto: NTB Scanpix
AVGJORDE: Cristiano Ronaldo reduserte for Real Madrid på overtid, og dermed er spanjolene klare for semifinale i Champions League. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Real Madrid-Juventus 1-3 (0-2)

(Dagbladet): Juventus hadde gjennomført en perfekt bortekamp på Santiago Bernabeu. På mesterlig vis hadde de hentet opp Real Madrids 3-0-ledelse fra Torino.

Alle begynte å forberede seg på ekstraomganger, men på overtid fikk Real Madrid straffe. Juventus-spillerne raste, og Gianluigi Buffon raste såpass mye at han ble utvist.

Cristiano Ronaldo ekspederte ballen i mål, og dermed er det Madrid-laget som er klare for semifinale.

- Det var klar straffe. Jeg skjønner ikke hvorfor Juventus-gutta protesterte, sa Cristiano Ronaldo i et intervju vist på Viasport etter kampen.

- Vi hadde flere store sjanser. Det er fortjent at vi går videre, sa Zinedine Zidane etter kampen, samtidig som han hyllet Juventus for den taktiske gjennomføringen deres i første omgang.

Måtte score tre

Premissene var klare før kveldens kamp. Juventus måtte score minst tre for å ha noe håp om å gå videre. Det var det få som trodde de skulle klare.

Men Juventus - i sine knallgule bortedrakter for anledningen - klinket til fra start, og angrep spesielt mye på Real Madrids venstreside i rommet som Marcelo pleier å etterlate seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer