NYTT UTLÅN: Høyst sannsynlig drar Ødegaard på lån neste sesong. Alt fra Bundesliga-klubber til Liverpool og West Ham er blitt nevnt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
NYTT UTLÅN: Høyst sannsynlig drar Ødegaard på lån neste sesong. Alt fra Bundesliga-klubber til Liverpool og West Ham er blitt nevnt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Real Madrid-topp tror Ødegaard vil bli viktig for klubben

Emilio Butragueno, en av direktørene i Real Madrid, sier det var en taktisk avgjørelse å utelate Ødegaard fra kveldens kamp.

Emilio Butragueno, en av direktørene i Real Madrid, sier han tror Martin Ødegaard vil bli en god spiller for klubben i fremtiden.

Før den europeiske supercupkampen mellom Real Madrid og Sevilla, snakket Viasat med Butragueno på Lerkendal.

- Ødegaard er en veldig god spiller, og vi tror og håper at han skal bli veldig viktig for oss i fremtiden. Det var en taktisk avgjørelse (å utelate Ødegaard fra kampen), sa Real Madrid-direktøren.

Høyst sannsynlig drar Ødegaard på lån neste sesong. Alt fra Bundesliga-klubber til Liverpool og West Ham er blitt nevnt.

- Vi prøver å finne den beste løsningen for ham. Han er nødt til å vokse som spiller. Han er veldig talentfull, og han må velge det riktige stedet hvor han kan utvikle seg. I løpet av de to neste ukene må vi ta en avgjørelse sammen med ham, sier Butragueno.

- Vi må huske på at han fortsatt er veldig ung. Jeg tror vi kommer til å ta den riktige avgjørelsen.

Mandag snakket også Zinédine Zidane om det norske supertalentet.

- Det er mange som spør om Martin, og det vi tenker er at han må spille. Vi vet at det er vanskelig i Madrid, fordi vi har så mange gode spillere. Rådet mitt er at han må få spilletid. Vi får se hva som skjer. Vi er veldig fornøyde med det han har gjort til nå, sa Real Madrid-manageren på pressekonferansen i Trondheim.

(NTB)