Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid uten Marcelo i opptil tre måneder

Venstrebacken med brudd i foten.

SKADD: Real Madrids Marcelo er skadd og kan være ute i opptil tre måneder. Det er dårlig nytt for de regjerende spanske mesterne. Foto: AP Photo/Andres Kudacki
SKADD: Real Madrids Marcelo er skadd og kan være ute i opptil tre måneder. Det er dårlig nytt for de regjerende spanske mesterne. Foto: AP Photo/Andres Kudacki Vis mer

Real Madrid må klare seg uten venstrebacken Marcelo i opptil tre måneder på grunn av et brudd i foten.

24-åringen ble skadd under landslagsoppdrag med Brasil i helgen. Han skulle i utgangspunktet ha spilt mot Japan i polske Wroclaw tirsdag, men må i stedet forberede seg på en langvarig pause fra fotballen.

Det brasilianske fotballforbundet opplyser på sitt nettsted at Marcelo fikk påvist et brudd i høyrefoten søndag. Han er dratt tilbake til Madrid for å starte behandlingen.

- Jeg er snart tilbake. Jeg har god tid til å rekke prøve-VM i 2013. Jeg er trygg på at laget er i god utvikling og at de positive resultatene vil komme, uttalte venstrebacken.

Marcelo var i startoppstillingen da Brasil slo Irak 6-0 i en landskamp i Malmö torsdag.

(NTB)