INGEN ØDEGAARD PÅ LERKENDAL: Martin Ødegaard er ikke blant Zinedine Zidanes 20 spillere som reiser til Lerkendal. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
INGEN ØDEGAARD PÅ LERKENDAL: Martin Ødegaard er ikke blant Zinedine Zidanes 20 spillere som reiser til Lerkendal. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Real Madrid uten Ødegaard på Lerkendal

Ikke blant de 20 som blir med til Norge.

(Dagbladet): Tirsdag møtes Real Madrid og Sevilla til supercup-kampen på Lerkendal stadion i Trondheim.

Etter å ha fått komme på banen tre ganger i Internationals Cup, var det nok mange som hadde regnet med å få et glimt av Martin Ødegaard i Trondheim i morgen.

Slik blir det ikke, etter at bruttotroppen på 25 spillere nå er slanket til 20 mann. For den norske tenåringen er ikke tatt ut til møtet mellom forrige sesongs Champions league- og Europa League-vinnere.

Zinedine Zidane tar med seg Kiko Casilla, Luca Fernández, Rubén Yáñez, Dani Carvajal, Danilo, Sergio Ramos, Raphaël Varane, Nacho, Marcelo, James Rodríguez, Casemiro, Mateo Kovacic, Luka Modric, Isco, Marco Asensio, Lucas, Álvaro Morata, Karim Benzema, Marcos Llorente, Mariano Díaz.

Gareth Bale, Pepe, Cristiano Ronaldo og Toni Kroos er heller ikke med til Trondheim, da de alle er satt ut av spill med skader.