Real Madrid utslått av 3. divisjonslag

Real Madrid ble onsdag offer for en av de største sensasjoner i den spanske fotballcupens 99-årige historie, med 1-2-tap mot 3. divisjonslaget Toledo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mestercupvinneren kan ikke engang skylde på at den mønstret et tilnærmet reservelag. Raul og keeper Iker Casillas fikk hvile, men ellers var de fleste av de beste på plass.

Fernando Hierro, Fernando Morientes og Ivan Helguera var blant spillerne som i 90 minutter ble ydmyket av et for kvelden overlegent hjemmelag. Israel Gonzalez og Juan Cidoncha ga Toledo 2-0-ledelse i det første kvarteret, for 6000 forbløffede tilskuere på en fullsatt arena.

Savio reduserte for Real Madrid i det 19. minutt, men Toledo var best i det meste. Morientes hadde to store sjanser til å utligne etter pause, men hjemmeseieren var fullt fortjent.

Også Real Sociedad forsvant ut av cupen i 32-delsfinalen onsdag, med 1-2-seier mot lille Beasain.

Cupen er lagt om denne sesongen, etter mønster fra England og Tyskland. For det første spilles det bare en kamp, ikke hjemme og borte som før. For det andre spiller laget fra lavere divisjon alltid hjemme.

Flere topplag måtte slite. Tirsdag slet Valencia seg videre med 1-0 over Gramenet i en kamp hvor Angulo scoret og Pellegrino ble utvist. John Carew spilte hele kampen.

(NTB-DPA)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer