Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Real Madrid vil hente Lewandowski i januar

Det hevder spansk avis.

 ØNSKET AV FLERE:  Borussia Dortmunds Robert Lewandowski, skal være muntlig enig med Bayern München om en overgang i januar, men nå hevder den spanske avisen AS at Real Madrid likevel har kastet seg inn i kampen om den polske stjernen. Foto: EPA / BERND THISSEN
ØNSKET AV FLERE: Borussia Dortmunds Robert Lewandowski, skal være muntlig enig med Bayern München om en overgang i januar, men nå hevder den spanske avisen AS at Real Madrid likevel har kastet seg inn i kampen om den polske stjernen. Foto: EPA / BERND THISSEN Vis mer

Det er spanske AS som skriver at Real vil hente den polske kraftspissen i overgangsvinduet i januar.

I september bekreftet Lewandowski selv at han var enig om å skrive en kontrakt med Bayern i januar. Da er det er seks måneder igjen av kontrakten med Borussia Dortmund, og polakken kan da forhandle med hvem han vil som Bosman-spiller.

AS hevder nå at Bayern-trener Pep Guardiola skal ha mistet interessen for Lewandowski, og at det er noe Real Madrid vil utnytte.

Karim Benzema har vært førstevalget på topp hos den spanske giganten, men klubben skal være misfornøyd både med franskmannens innstilling og scoringsrate.

De vil derfor hente Lewandowski i januar, selv om han allerede har spilt mesterliga for Dortmund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media