EL CLASICO: Lionel Messi og Barcelona stakk av med ligagullet foran Ronaldo og Real Madrid forrige sesong. Her feirer den lille argentineren et mål på Bernabeu i april. Foto: AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOU
EL CLASICO: Lionel Messi og Barcelona stakk av med ligagullet foran Ronaldo og Real Madrid forrige sesong. Her feirer den lille argentineren et mål på Bernabeu i april. Foto: AFP/PIERRE-PHILIPPE MARCOUVis mer

Real Madrid vil ikke ha verdens nest beste

Byr ikke på Messi eller Rooney.

||| (Dagbladet): José Mourinho har overtatt Real Madrid og Fotball-Europa er spent om portugiseren får dra på sitt helt spesielle handletokt etter nye spillere.

I fjor sommer brukte Real Madrid mer enn to milliarder kroner, med blant annet galacticos-signeringene av Kaka og Christiano Ronaldo.

Denne sommeren blir det ikke noen liknende gigantkjøp, som av for eksempel Barcelonas Lionel Messi.

Det forteller Real-president Florentino Perez, og grunnen er at klubben allerede har den aller beste.

Vil ikke ha både Messi og Ronaldo
- Messi er verdens nest beste spiller, etter Cristiano. Og det ville ikke vært bra å ha begge i samme lag, sier Perez.

Ikke bra for fotballen, mener han.

- På denne måten blir det mer konkurranse, sier Real-presidenten og legger til at heller ikke Manchester Uniteds Wayne Rooney er på handlelista.

- Vi har allerede gode spillere i posisjonen Rooney spiller.

IKKE INTERESSERT: Real Madrid trenger ikke Wayne Rooney, England-spissen. Foto: Getty Images
IKKE INTERESSERT: Real Madrid trenger ikke Wayne Rooney, England-spissen. Foto: Getty Images Vis mer

Noe kjøp blir det, og Inters høyreback Maicon nevnes ved navn.

- Vi har allerede stjernene i stallen, så vi skal kjøpe to-tre store spillere for å utfylle dem. Det haster ikke, men Maicon er en av de store spillerne i verden i sin posisjon, sier Perez.

God Mourinho-fotball
Real Madrid havnet på andreplass i La Liga sist sesong, bak Barcelona. Med en exit i Champions League mot Lyon var sesongen offisielt en fiasko.

Med Mourinho skal alt bli så mye bedre.

- Han vet at han kommer til en klubb hvor fansen ikke bare krever seirer, men også underholdning. Jeg har ingen tvil om fotballen han vil spille. Jeg husker at både Porto- og Chelsea-lagene spilte god fotball, sier Perez.

FÅR KJØPE TO-TRE: Florentino Perez sier Mourinho trenger nye spillere, men ikke i angrep. Foto: REUTERS/Elisa Estrada
FÅR KJØPE TO-TRE: Florentino Perez sier Mourinho trenger nye spillere, men ikke i angrep. Foto: REUTERS/Elisa Estrada Vis mer