- Real Madrid vil kvitte seg med Beckham

Løgn at de vil forlenge?

(Dagbladet.no): David Beckhams kontrakt med Real Madrid går ut til sommeren. Offisielt vil klubben forlenge med den tidligere England-kapteinen.

Innad ønsker de å kvitte seg med 31-åringen.

Det skriver Spanias største fotballmagasin Don Ballon, med en av Real-direktørene som kilde.

- Vi kan ikke innrømme det, men det vil være best for alle parter dersom Beckham reiser, sier den anonyme direktøren.

Beckham er for tida skadd, men klarte heller ikke å spille seg til en plass på Fabio Capellos mannskap da han var frisk. Den italienske treneren har også trøbbel med å finne plass til den tidligere United-stjernen i sin formasjon.

- Capello vil ikke ha ham og Beckham kan ikke fortsette sånn som det er nå. Han kommer til å miste sponsoravtaler til mange millioner når han sitter så mye på benken. Det er ikke bra for klubben heller, å holde en så berømt spiller på sidelinja som en tikkende bombe, sier direktøren.

Fotballmagasinet skriver at den anonyme Real-direktøren sitter i klubbens 18-mannsstyre. De håper Beckham selv finner ut at et klubbskifte er det beste for ham.

Også en i støtteapparatet er intervjuet. Han stiller spørsmålstegn ved å gi en reserve en ny toårskontrakt verd 195 mill. kroner.

EN SJELDEN SJANSE: David Beckham har bare fått starte tre ligakamper under trener Fabio Capello (t.h). Foto: Scanpix/Reuters
EN SJELDEN SJANSE: David Beckham har bare fått starte tre ligakamper under trener Fabio Capello (t.h). Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Beckham-leiren stiller seg tvilende til opplysningene i Don Ballon.

- Hvis det er sant, så står det i skarp kontrakt til alt Capello, Ramon Calderon (president) og Pedrag Mijatovic (sportsdirektør) har sagt til oss og media verden rundt. De vil at han skal bli, sier en Beckham-talsmann til The Independent.

• Din kommentar:
Best for Beckham å bytte klubb?

- Real Madrid vil kvitte seg med Beckham