- Real Madrid vil låne Ødegaard ut til Bundesliga

Spansk avis hevder at Real Madrid vil sende Martin Ødegaard ut på nytt utlån.

USIKKER FRAMTID: Det er fortsatt lite konkret om Martin Ødegaards framtid. Nå kan Marca ha gitt oss en pekepinn. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
USIKKER FRAMTID: Det er fortsatt lite konkret om Martin Ødegaards framtid. Nå kan Marca ha gitt oss en pekepinn. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Martin Ødegaard har hatt en strålende sesong i Nederland og Vitesse. Han står med ni scoringer og tolv målgivende i ligaen, og han var den eneste spilleren som ikke tilhørte PSV eller Ajax som havnet på årets lag i Nederland.

Snart skal framtida til 20-åringen avgjøres, og det er veldig sikkert at han ikke spiller én sesong til i Vitesse. Men ellers vet vi foreløpig ganske lite om hva som skjer med nordmannen.

På vei til Tyskland?

Nå hevder imidlertid spanske Marca at et nytt utlån er den foretrukne løsningen hos Real Madrid. Ødegaard har tidligere selv hintet til at han vil finne seg en permanent løsning - enten i Real Madrid eller i en annen klubb.

Det skal være tyske Bundesliga som er foretrukket av Real Madrid, med tanke på at de mener det er en liga som likner på La Liga. Spillere som Dani Carvajal har hatt suksess med å spille i Bundesliga, for så å bli hentet tilbake til den spanske hovedstaden.

Carvajal ble leid ut til Bayer Leverkusen og det skal være et av alternativene også for Ødegaard. Klubben mistet nettopp sin tyske landslagsstjerne Julian Brandt til Borussia Dortmund og ifølge den spanske avisa ser de på Ødegaard som en potensiell erstatter for 23-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer