Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrids anke på cup-utestengelsen avvist

Brukte suspendert spiller.

BLEMME: Real Madrid ble utestengt fra den spanske cupen etter å ha stilt med en suspendert spiller til oppgjøret mot Cádiz 2. desember. Nå har den spanske sportsdomstolen avvist hovedstadsklubbens anke. Foto: AP Photo/Angel Fernandez
BLEMME: Real Madrid ble utestengt fra den spanske cupen etter å ha stilt med en suspendert spiller til oppgjøret mot Cádiz 2. desember. Nå har den spanske sportsdomstolen avvist hovedstadsklubbens anke. Foto: AP Photo/Angel Fernandez Vis mer

Real Madrid ble utestengt fra den spanske cupen etter å ha stilt med en suspendert spiller til oppgjøret mot Cádiz 2. desember. Nå har den spanske sportsdomstolen avvist hovedstadsklubbens anke.

Real Madrid ble utestengt etter å ha brukt Denis Tsjerysjev i 16-delsfinalen mot Cádiz 2. desember. Russeren skulle ha sonet kampstraff for gule kort han pådro seg mens han var på utlån til Villareal i fjor. Real Madrid hevdet at verken de eller Tsjerysjev hadde fått beskjed om at russeren ikke var spilleberettiget.

Nå har den spanske sportsdomstolen avvist anken fra hovedstadslaget.

Samme domstol avviste tidligere i desember Reals ønske om å få utestengelsen midlertidig opphevet.

Anken avvises etter at «begge parters argumenter er analysert», skriver BBC.

Real Madrid kan fortsatt ta anken videre, men da må det gå via Spanias vanlige rettssystem. Det vil bety at de går opp mot det spanske fotballforbundet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media