STENGER FACEBOOK-SIDE: Real Madrids norske fanklubb har opplevd drapstrusler på sin Facebook-side, og har derfor valgt å stenge siden. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE/ Screenshot realmadrid.no
STENGER FACEBOOK-SIDE: Real Madrids norske fanklubb har opplevd drapstrusler på sin Facebook-side, og har derfor valgt å stenge siden. Foto: AFP PHOTO/ LLUIS GENE/ Screenshot realmadrid.noVis mer

Real Madrids norske fanklubb måtte stenge Facebook-side etter drapstrusler

- Kan ikke tolerere slikt.

(Dagbladet): Rivaliseringen mellom Real Madrid og Barcelona har vært stor etter deres siste møter på gressmatta. Onsdagens El Clasico inneholdt både stygge taklinger og spillerbråk.

Det ble ikke bedre av at Real Madrid-trener Jose Mourinho stakk fingeren i øyet til Barcelona-assistent Francesc «Tito» Vilanova.

Nå er rivaliseringen nådd smertegrensen også blant norske fans.

Det har gått så langt at den norske fanklubben til Real Madrid er blitt nødt til å stenge sin Facebook-side.

«Grunnet enkeltpersoners særdeles dårlige oppførsel og drapstrusler på Facebook-siden, har vi valgt å stenge den midlertidig», skriver realmadrid.no.

«Med det vil vi vise hva ytterste konsekvens blir for gruppen som kollektiv dersom enkeltindivider ikke klarer å oppføre seg på en sivilisert måte. Vi kan ikke tolerere slikt på siden vår,» fortsetter de.