Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cristiano Ronaldo kan forsvinne fra Spania:

Real Madrids president: - Ingen bud på Ronaldo

Ifølge klubbpresident Florentino Pérez.

ETTERTRAKTET?: Real Madrid har ikke mottatt noen bud på stjernespilleren Cristiano Ronaldo, ifølge klubbpresident Florentino Pérez. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET?: Real Madrid har ikke mottatt noen bud på stjernespilleren Cristiano Ronaldo, ifølge klubbpresident Florentino Pérez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid har ikke mottatt noen bud på stjernespilleren Cristiano Ronaldo, ifølge klubbpresident Florentino Pérez.

- Ingen klubb har kommet med noe bud på verken Ronaldo eller noen annen spiller, sier Pérez til radiostasjonen Onda Cero.

Den siste tiden er det blitt meldt at 32-åringen ønsker å forlate Real Madrid etter at spanske skattemyndigheter har siktet ham for å ha unndratt rundt 140 millioner kroner i skatt fra 2011 til 2014.

Den spanske avisen Marca skriver at Ronaldo allerede har fortalt sine lagkamerater at han har bestemt seg for å bytte klubb.

Dermed har ryktene fått bein å gå på, og både Manchester United, Paris Saint-Germain og Bayern München er blitt koblet til den portugisiske 32-åringen. Sistnevnte klubb gikk mandag ut og sa at ryktet ikke har noe med virkeligheten å gjøre.

– Det eneste jeg kan si er at Cristiano Ronaldo er Real Madrid-spiller. Det er åpenbart at det har skjedd noe som har påvirket ham, sier Perez.

Real Madrid-stjernen tjente i fjor over 780 millioner kroner og topper magasinet Forbes' liste over verdens best betalte idrettsutøvere. Ronaldo forlenget sin kontrakt med den spanske serievinneren i november og har kontrakt med klubben fram til 2021.

(NTB)

Hele Norges coronakart