PRESSEKONFERANSE: Real Madrids klubbpresident, Florentio Perez, kalte inn til pressekonferanse etter at sportsavisen Marca skrev at Carlo Ancelotti trolig ikke har lenge igjen i jobben. Foto NTB Scanpix
PRESSEKONFERANSE: Real Madrids klubbpresident, Florentio Perez, kalte inn til pressekonferanse etter at sportsavisen Marca skrev at Carlo Ancelotti trolig ikke har lenge igjen i jobben. Foto NTB ScanpixVis mer

Real Madrids president kalte inn til pressekonferanse etter Ancelotti-oppslag

Hevder treneren har full tillit.

(Dagbladet): Real Madrids mektige klubbpresident, Florentino Perez kalte i dag inn til pressekonferanse.

Etter at sportsavisa bruker nesten hele forsida på en sak om at Carlo Ancelotti trolig ikke har lang tid igjen i klubben - så klubbpresidenten seg nødt til å gå ut og dementere ryktene.

- Uansett hva som skjer de neste ukene, så vil Carlo Ancelotti fortsette som trener for Real Madrid. Carlo Ancelotti har tillit fra presidenten og klubbens styre, slo klubbpresidenten fast.

- Denne typen saker har ingenting med virkeligheten å gjøre, men bidrar bare til press på treneren og spillerne våre.

Marca tror Ancelotti må gå - Angrepene på våre spillere og treneren er overdrevet, sier Florentino Perez.

Marca mener at kampen mot Barcelona på Nou Camp 22. mars er helt avgjørende for Carlo Ancelottis framtid i klubben. Blir det tap i den kampen, mener sportsavisa at Ancelotti er ferdig som trener for Cristiano Ronaldo & Co.

Oppslaget kommer etter en tøff periode i klubben.

- Tiden begynner å renne ut for treneren. Ancelotti vet at om Real Madrid røket ut av Champions League mot Schalke, så hadde ikke han vært trener for «Los Blacos» i dag, skriver Marca.

Real Madrid kom seg så vidt videre fra åttedelsfinalen mot Schalke tirsdag - og laget ble pepet ut av hjemmefansen. Den dårlige innsatsen i Champions League kom etter ei helg der stjernegalleriet fra Madrid tapte, og måtte gi fra seg tabelltoppen - til deres argeste rival - Barcelona.

- Støtt spillerne Klubbpresidenten tok seg også tid til å si sin mening om den spanske pressen.

- Media får det til å framstå som om vi lar de beste folkene i verden dra fra klubben, og at de som kommer hit ikke er så gode, sier en frustrert klubbpresident.

- Det er for mange der ute som legger seg borti og som har intensjoner om å skade kluben. Men vi er sterke, og vi er sterkere sammen.

Klubbpresidenten tok også Gareth Bale og Iker Casillas i forsvar.

- Gareth Bale er en av de beste spillerne i verden. Problemet hans er alt det presset pressen alltid legger på ham. Jeg ønsker at alle medlemmer og fans skal støtte alle spillerne. Real Madrids keeper er klubbens symbol, med hans CV og historie. Hvis Han gjør feil, så trenger han støtten fra alle sine fans.